HR-ydelser

HR-ydelser

HR Huset tilbyder en bred vifte af HR-ydelser. Vi har specialiseret os i emner inden for HRD som f.eks. medarbejderudvikling og coaching, men også rekruttering og outplacement er ting vi beskæftiger os med. Læs mere om vore ydelser herunder i beskrivelserne.

OutplacementOutplacement, eller blot genplacering, har til formål at hjælpe afskedigede medarbejdere videre til et nyt job. Det er ofte tilfældet, at personer, som er i et outplacementforløb ender i et job, som passer bedre til deres ønsker og/eller kompetencer.

Læs mere: Outplacement

Rekruttering af medarbejdereRekruttering af nye medarbejdere/kolleger er en vigtig og ofte omkostningstung proces i enhver virksomhed. Det er dyrt at ansætte den forkerte person i jobbet, både i tid, penge og personaleressourcer. Derfor er det vigtigt at jobprofil og personprofil passer sammen.

Læs mere: Rekruttering

Medarbejderudvikling med HR HusetMedarbejderudvikling, eller Human Resource Development, har til formål at:

  • At have motiverede medarbejdere
  • At have skabt synlighed omkring målet
  • At have tillid/respekt til hinanden
  • Forbedre resultatet på bundlinien og tiltrække de bedste medarbejdere i branchen.

Læs mere: Medarbejderudvikling

CoachingCoaching kan beskrives som en metode til at frigøre en persons potentiale for dermed at optimere præstationen. Begrebet har sin oprindelse i USA men benyttes i arbejdslivet såvel som personligt overalt i verden.

Læs mere: Coaching

Adresse:
Sønderstrupvej 111
4360 Kirke Eskildstrup
Kontakt:
Tlf.: +45 4030 8241
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om HR Huset

HR Huset blev startet i 2005 og ejes af Seniorpartner Charlotte Herlev. HR Huset er et professionelt konsulentfirma hvor vi tager udgangspunkt i det enkelte menneskes ønske om at udnytte dets fulde potentiale.

Hos HR Huset finder du den coach der vil kunne matche dine egne eller din virksomheds behov for udvikling, at sætte mål og nå dem.

Referencer

HR Huset har løst mange forskellige opgaver for en lang række offentlige såvel som private virksomheder. Se en liste over udvalgte referencer her